Haberler

İkinci Gün Böyle Geçti
10 Haz

Ve Games Week'te son gün

Games Week 5. ve son gününde ünlü yayıncılar Ferit Karakaya ve Oğuzhan Uğur ile muhteşem bir final yaptı. Oyunseverlerin yoğun ilgi gösterdiği ikili bir de PES maçında karşı karşıya geldi.

Devamı
İkinci Gün Böyle Geçti
09 Haz

Games Week'te dördüncü gün

Games Week dördüncü gününde de tüm canlılığıyla devam ediyor. Kimileri kendini oyunun heyecanına kaptırmışken, kimileri ödüller için yarışıyor. Aralarında fenomenleri de görmek ayrı bir heyecan yaratıyor.

Devamı
Games Week'te Üçüncü Gün
08 Haz

Games Week'te üçüncü gün

Bugün okulların kapanmasıyla birlikte soluğu Games Week'de alan öğrenciler, karnelerini gösterip içeri yüzde 50 indirimli girdiler. Oyun makinaların başında heyecanlı mücadele devam etti. Renkli karaketerlerin hepsi salondaydı.

Devamı
İkinci Gün Böyle Geçti

İkinci Gün Böyle Geçti
07 Haz

Games Week'te ikinci gün böyle geçti...

Tüm hızıyla başlayan Games Week İstanbul, oyun dünyasını bir araya getirdi. Akın akın İstanbul Fuar Merkezi'ne gelen gençler, ikinci günde de eğlencenin dibine vurdu. Sen de gel bu havayı kaçırma…

Devamı
Bir Gün Böyle Geçti
06 Haz

Games Week'te ilk gün böyle geçti...

Tüm hızıyla başlayan Games Week İstanbul, oyun dünyasını bir araya getirdi. Akın akın İstanbul Fuar Merkezi'ne gelen gençler, ilk günde eğlencenin dibine vurdu. Sen de gel bu havayı kaçırma…

Devamı

n11.com
n11.com

Red Horizon
30 May

Games Week bitmeden uçuş fobin bitecek!

6-10 Haziran tarihleri arasında CNR Games Week'te ilk kez sergilenecek olan VR Uçuş Fobisi Uygulaması AvioVR, ile 2 gün içerisinde uçuş korkunu yenip istediğin yere keyifle uçabilecek hale gelebilirsin.

Devamı
Bunemom
04 Haz

Bunemom Studio Games Week'te!


Zamanda yolculuk yapabilme şansınız olsaydı neleri değiştirmek isterdiniz? Games Week'te Bunemom Studio standına gel oyunu ilk deneyenlerden biri ol!

Devamı

İstanbul Aydın Üniversitesi
Ccboot ve Üçgen Ailesi
30 May

Ccboot ve Üçgen ailesi GamesWeek İstanbul'da

E-spor alanları, internet cafeler ve şirketler için; istemci üzerinde disk gerektirmeyen, ağ destekli boot çözümleri üreten CCBOOT firması ve İnternet kafelerin vazgeçilmezi Üçgen Oyun Arşivi de fuarda bizlerle birlikte olacak

Devamı

DBD Robotik
23 May

DBD Robotik'te CNR Games WEEK'de

Çok sayıda okulda; robotik takımları, eğitimcileri ve öğrencileriyle çalışmalar yapan MEB destekli Doğa Bilimleri Derneği (DBD )Robotik, CNR Games WEEK'e geliyor

Devamı
13 Aksesuar

Blog
Blog
07 Mar

Biltes Koleji de CNR Games Week'e geliyor!

Games Week Editörü

"Eğer başarı planlamıyorsak başarısız oluruz," mantığıyla öğrencileri için güzel hedefler belirleyen Biltes Koleji, 6-10 Haziran tarihleri arasında Games Week'te.

Devamı

Blog
Blog